En liten tråkig dag

Vi skulle ha en supermysig dag i skogen med vänner och bekanta och grilla korv. Eskil fick träffa två schäfrar för första gången. Den ena visade att hon inte riktigt gillade att Eskil följde efter just henne, men Eskil vill ju vara vän med alla hundar även de som morrar så han försökte så gott det gick utan att provocera!

Höll ett bra avstånd men när tiken som bäst låg och gnagde på en pinne ansåg hon att lille E kom för nära. Man skall undvika leksaker när hundar leker det vet vi! Att det var en valp spelade ingen roll, hon bet så att blodet sprutade.  Så var det slut på det roliga. Eskil skrek och pruttade nästan på sig av skräck, ett hårt tryckförband och raka vägen till vetrinären. Det tog säkert 10 minuter innan det slutade blöda :(

Antibiotika och lite smärtstillande blev det Eskil klarade sig bra, bettet var dock bara en cm under höger öga....vet inte vad vi hade tagit oss till om hon träffat ögat. Usch hemska tanke.

Nu har det gått några veckor sedan det hände, ärret har blivit mindre och det börjar komma ut päls. Jag hoppas att det ska försvinna helt, vill inte minnas det hemska dagen alls. Eskil har iallafall glömt han är lika go mot alla hundar och människor som han varit tidigare !!!!


   

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0